Een pup in huis halen is een hele grote stap voor zowel de nieuwe baasjes als de pup.

Het is daarom heel belangrijk dat jullie goed starten met het opbouwen van jullie relatie en daar zijn vertrouwen en respect de 2 belangrijkste eigenschappen in.

“Opvoeden is geen (wed)strijd, maar iets zonder finish… Het is er altijd… net zoals een hart klopt.

 

Ik kan u hier bij helpen. een band krijgen met u pup, maar ook met het stuk training kan ik u bijstaan. Wat heel belangrijk is om te weten, is dat opvoeden en trainen 2 verschillende dingen zijn! Dit wordt namelijk wel is vergeten waardoor er een mis communicatie durft te ontstaan tussen u en u hond(puppy).

Een ander belangrijks stuk is namelijk de lichaamsbewustheid en de indrukken die u puppy krijgt (dit stuk valt onder trainen)

Het is belangrijk om een pup die vaardigheden aan te bieden zodat de pup zijn eigen lichaam goed leert kennen. maar ook een stuk om jullie band van vertrouwen mee te vergroten.

Een pup weet bijvoorbeeld niet dat hij 4 poten heeft. Wij kunnen hem dat leren zodat hij ze alle vier op de juiste manier gaat gebruiken zodat zijn lichaamsbewustzijn verbeterd.

Onze PuppyFit zorgt voor een goed flexibiliteit in hun lichaam, en naar maten ze ouder worden ook voor een goede spieropbouw.
Dit alles zorgt voor een gezonde en fitte pup.

Je pup lichaamsbewust maken zorgt ervoor dat ze minder snel blessures oplopen.
Train je een specifieke sport? Agility, IGP, Obedience, Hooper enz, dan kunnen wij de pup met specifieke oefeningen lichamelijk al klaar maken voor deze sport.